Start
Omhoog

  Arrangementen

Voor groepen kunnen wij behalve rondleidingen door de historische stad Delft ook volledige arrangementen verzorgen inclusief koffie met gebak, lunch, borrel en/of diner. Wij kennen de weg in de Delftse horeca en kunnen voor u op leuke plekken afspreken om onder het genot van een kopje koffie met gebak te recupereren van de vermoeiende reis of om op een gezellige plaats te verzamelen. De lunch nuttigen met groepen vraagt uiteraard afhankelijk van de grootte van de groep enige organisatie in het vinden van de juiste plek. Wij kunnen u daarbij helpen. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de meest geschikte horecagelegenheid voor u. U betaalt één bedrag en u bent verder geen tijd kwijt in het organiseren.

Als uw keuze al gemaakt is en/of u wilt onze hulp, neem dan contact met ons op of vul een aanvraagformulier in om de mogelijkheden te onderzoeken. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij u dan een concreet voorstel doen.

Kijk voor speciale culinaire aanbiedingen op de website www.delftculinair.nl.

Formulier

 

Indien u de rondleidingmogelijkheden voor groepen wilt onderzoeken, kijk dan verder bij groepen. Meer>>>

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen