Start
Omhoog

Stadswandeldiners

Delft Rondleidingen verzorgt stadswandeldiners. U gaat onder deskundige leiding van een rondleider kennismaken met historisch Delft, terwijl u zich culinair laat verwennen. Tijdens de rondleiding gaat u in verschillende restaurants eten. Wij kunnen het stadswandeldiner volledig op maat maken naar uw wensen. U kunt de stadswandeling combineren met rondleidingen door kerken en musea. Speciale culinaire wensen kunnen wij uiteraard ook in het stadswandeldiner verwerken. Stadswandeldiners worden ook wel Dinner Walk of Happen & Stappen genoemd. Wij werken een tweetal voorbeelden uit:

  • Standaard 3-gangendiner. U begint met een aperitief in een stijlvol Grand Café. Daarna volgen drie korte stadswandelingen afgewisseld met telkens in een ander restaurant het voorgerecht en hoofdgerecht. Als afsluiting nuttigt u op de vierde locatie een heerlijk dessert met koffie. De duur van dit standaard stadswandeldiner is 4 uur. Als u ook een bezoek wilt brengen aan kerken en/of musea kan de duur oplopen tot 5,5 uur.

  • Standaard 4-gangendiner. U begint met een aperitief in een stijlvol Grand Café. Daarna volgen vier korte stadswandelingen afgewisseld met telkens in een ander restaurant het voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht. Als afsluiting nuttigt u op de vijfde locatie een heerlijk dessert met koffie. De duur van dit standaard stadswandeldiner is 5 uur. Als u ook een bezoek wilt brengen aan kerken en/of musea kan de duur oplopen tot 7 uur.

Wij verzorgen dit voor groepen van elke grootte. Als u een aanvraagformulier invult, zullen wij u een prijsopgave doen.

Kijk voor speciale culinaire aanbiedingen op de website www.delftculinair.nl.

Formulier

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen