Start
Omhoog

  Tarieven

Groepen

Het basistarief voor een rondleider voor een standaard rondleiding is € 65,00 per uur inclusief BTW. Na 18:00 uur en in het weekend bedraagt het basistarief € 75,00 per uur inclusief BTW. Voor een standaard rondleiding kan een groep uit maximaal 25 personen bestaan per rondleider. Grotere groepen moeten verdeeld worden in groepen van maximaal 25 personen. Deze tarieven gelden zowel voor de stad als in het Legermuseum. Voor toegang tot de kerken en musea dient u apart toegang te betalen. Zie voor meer informatie de pagina "Groepen".

Dinner Walks / Culinaire Wandelingen

Voor de prijs van een Dinner Walk of Culinaire Wandeling kunt u een offerte aanvragen.

Zoektochten

Per post kunt u zoektochten door de historische stad bestellen. De kosten zijn € 15,- per zoektocht, die u voor eigen gebruik mag kopiëren. Zie voor meer informatie de pagina "Zoektochten".

Maatwerk

Een rondleiding kan als maatwerk speciaal voor uw groep worden vormgegeven en kan een afwijkende prijs opleveren. Voor toegang tot de kerken en musea kan aan de desbetreffende kassa's betaald worden. Wij kunnen u ook een rondleiding inclusief de toegang tot kerken en musea aanbieden, zodat u niet meer aan de betreffende kassa hoeft af te rekenen. Wilt u eerst een kopje koffie met gebak of lunchen? Wij kunnen u een totaalaanbieding doen. Vul een aanvraagformulier in of neem contact met ons op of voor een prijsopgave.

Formulier

Architectuur Stadswandeldiners Stadswandelingen Rondleidingen Arrangementen Legermuseum Dinner-walk Scholen Groepen Uitstapje Uitje Zoektochten Gidsen Rondleiders Stadsgidsen Contact Tarieven Formulier Oranje Vermeer Thema Kerken Musea Delft VVV Maatwerk Artikelen